Thor Fitness Gravis Dual Rack

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
66,195,00 SEK
Blogga om

Beskrivning

Med Thor Fitness Gravis Dual Rack så får du ett prisvärt Dubbelt power rack som passar perfekt i kommersiellagym och företagsgym. Robust design med j-hooks. Racken har även 8st förvarings pinnar i mitten för 50mm vikter och ett chinsräcke på toppen.

Säkerhetsarmarna ger dig möjlighet att träna knäböj och bänkpress säkert på egen hand och är givetvis justerbara i höjd. Säkerhetsarmarna ger också möjlighet till att kunna träna utan att oroa sig för att fastna eller tappa stången. Antalet ställbara hål är maximerat för att verkligen ge utövare en möjlighet att välja sin egen höjd på skivstångsavlastningen - någonting som ofta uppskattas kraftigt av våra kunder.

En riktigt gedigen variant av Dual Rack från Thor Fitness i svart. Byggd för att klara kommersiell användning och mycket högt slitage.

  • Vikt: 560kg
  • Maxvikt: 1500kg
 

Om Gravis Serien,
Thor Fitness Gravis är en produktserie av träningsutrustning som är designad för att hantera tunga vikter och ge användarna möjlighet att utföra avancerade styrketräningsövningar. Namnet "Gravis" härstammar från det latinska ordet "gravis", vilket betyder "tung" eller "svår". Detta namn valdes för att tydligt signalera att dessa produkter är speciellt utformade för att hantera och möjliggöra träning med tyngre vikter.

Produktlinjen inkluderar en Half Rack, en Power Cage och en Dual Rack, alla är tillverkade av Thor Fitness. Dessa enheter erbjuder stabilitet och säkerhet när man tränar med tunga vikter, vilket är avgörande för avancerad styrketräning och kroppsbyggande. Hela Gravis-serien har utformats med högkvalitativa material och detaljer för att möta de krav som krävs för att hantera tunga vikter och intensiv styrketräning.

Produktspecifikation
Mått: 310 x 150 x 230 cm (L x B x H)
Vikt: 560 kg
Mått balkar: 80 x  120 mm
Tjocklek gods: 5 mm
Längd förvaringspimme:    39,5 cm

Specifikationer

Artikelnamn: Thor Fitness Gravis Dual Rack
Artnr: TFGRDR

Omdöme

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)